Alicia uit 'B&B Zoekt Lief' reageert voor het eerst na breuk met Niels: Mabel heeft prachtige woorden voor haar
COS
Alicia uit 'B&B Zoekt Lief' reageert voor het eerst na breuk met Niels: Mabel heeft prachtige woorden voor haar
Foto: VTM

Het tweede seizoen van 'B&B Zoekt Lief' is voorbij. Drie van de zes B&B-uitbaters sloten het avontuur af mét een partner. Na de uitzendingen blijft maar één koppel overeind.

Alleen Sandra en Tim zijn na de uitzendingen van 'B&B Zoekt Lief' nog steeds samen. Frank en Elsje gingen na drie maanden uit elkaar omwille van de afstand. Alicia en Niels waren zeven maanden samen, maar ook zij besloten toch uit elkaar te gaan.

Op haar Facebookpagina reageert Alicia nu voor het eerst op haar deelname. "Wat een ervaring! Dit is een avontuur om nooit te vergeten. Hele leuke mooie en lieve mensen leren kennen. En ook mezelf beter leren kennen. Het was een verhaal met ups and downs net zoals een rollercoaster! Veel emoties, lachen, huilen maar vooral veel plezier", zegt ze.

"Ik ben het experiment aangegaan, liefde heeft me altijd al gefascineerd. Het doet iets met mensen. Het betekent ook voor iedereen iets anders. Ik vond het een geweldige ervaring. Via deze weg wil ik ook heel de ploeg bedanken", aldus Alicia. Opvallend is dat Niels op geen enkele foto te zien is. Ben, die niet werd gekozen, dan weer wel.

Alicia krijgt veel reacties te lezen. Zo vinden veel mensen het natuurlijk spijtig dat het al voorbij is tussen haar en Niels. Frank, die deelnam, laat een hartje achter. En ook Mabel reageert: "Je bent een prachtige, bijzondere, dynamische jonge vrouw met zeer veel capaciteiten! Ik vond het keer op keer heel leuk om je te volgen in dit avontuur, echt! Je zit voor altijd in mijn hart, Alicia!"

"Jij zit ook voor altijd in mijn hart", reageert Alicia. "Momenteel een virtuele knuffel maar ooit gaan we samen eens lekkere granola eten en mijn sangria drinken", zegt ze. Dat er een band is ontstaan bij de B&B-uitbaters bleek eerder deze maand al. Nele uit Brazilië bracht tijdens haar reis door Europa een bezoekje aan Alicia.

"VTM brengt mensen bij elkaar. Nele, sterke, mooie en lieve madam! Wat fijn dat je eens langskwam. Samen onze rollercoaster momenten kunnen delen. Misschien eens een 'B&B Zoekt Lief'-reünie houden? Portugal meets Brazil. Volgende keer kom ik naar jou in het tropisch paradijs", klonk het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.