Alicia zit met erg slecht gevoel na 'B&B Zoekt Lief' en wou dat productie dit helemaal anders had aangepakt
COS
Alicia zit met erg slecht gevoel na 'B&B Zoekt Lief' en wou dat productie dit helemaal anders had aangepakt
Foto: VTM

In 'B&B Zoekt Lief' gingen zes B&B-uitbaters deze zomer op zoek naar een partner. Na de uitzendingen blijft met Sandra & Tim jammer genoeg maar één koppel overeind.

Sandra, Frank en Alicia vonden in 'B&B Zoekt Lief' de liefde. Voor Frank en Alicia was dat maar van korte duur. Frank zag zijn relatie met Elsje na drie maanden stuklopen omwille van de afstand. Alicia bleef zeven maanden samen met Niels.

In juni kwam er een einde aan de relatie van Alicia en Niels. In Dag Allemaal geeft Alicia heel eerlijk toe dat ze Niels bedrogen heeft. Niels kwam erachter toen hij in juni naar Portugal reisde om Alicia te verrassen voor haar verjaardag.

Alicia kijkt ondanks de pijnlijke breuk terug op een prachtige relatie met Niels. Ze heeft er geen spijt van. Ook niet van haar deelname aan 'B&B Zoekt Lief'. Toch is er één ding wat Alicia na de uitzendingen enorm dwarszit.

Ik heb alleen een slecht gevoel bij hoe de afloop met Ben in beeld is gebracht.

"Ik heb alleen een slecht gevoel bij hoe de afloop met Ben in beeld is gebracht. Hij kwam echt als zielig dutske over, dat vind ik heel erg. Dat had anders gemoeten", bedenkt Alicia zich in Dag Allemaal. Ben was de laatste vrijgezel die in Portugal arriveerde en werd in de beslissingsweek niet gekozen.

Voor het beslissingsmoment ging Alicia met Niels op romantische date. Tegelijkertijd kocht Ben in de stad een dromenvanger voor de B&B-uitbaatster. De productie liet hem ook nog naar het thuisfront bellen. Tevergeefs, want Alicia had al gekozen.

Typisch VTM om mensen belachelijk te maken op tv.

Niet alleen Alicia, maar ook kijkers vonden dat het productieteam de situatie anders had moeten aanpakken. "Eerst nog de andere kandidaat in een slecht daglicht plaatsen door hem te laten bellen met het thuisfront. Dat is echt niet mooi van het productieteam. Ocharme die jongen", klonk het.

"Ocharme die andere man, gaat dan nog een kadootje kopen terwijl hij totaal geen kans meer heeft bij haar. En zijn moeder wilt al een kamer boeken om haar toekomstige schoondochter te leren kennen. Typisch VTM om mensen belachelijk te maken op tv", aldus nog een misnoegde kijker.

Meer nieuws

Meer nieuws

.