Andy Peelman spreekt klare taal over zijn carrière: "Ben daar heel eerlijk in"
LHX
Andy Peelman spreekt klare taal over zijn carrière: "Ben daar heel eerlijk in"
Foto: VTM

In de recentste aflevering van de MNM-podcast '22 minuten stomme vragen' is Andy Peelman te gast. Hij krijgt er een lastig dilemma voorgelegd.

Andy Peelman is niet alleen mediafiguur, maar ook ondernemer. Hij baat twee winkels uit: een schoenenwinkel en een winkel in tweedehands luxekleding.

"In de media werken of in de verkoop?", vraagt MNM-presentator Robin Keyaert hem in de podcast '22 minuten stomme vragen'. "Smeerlap", reageert Andy meteen.

"In de media werken is zeer fijn. Het is een superleuk beroep. Maar het is ook een zeer volatiele sector", weet hij. "Als het morgen gedaan is voor mij..."

Zijn winkels bieden hem op dat vlak meer zekerheid. "Als ik genoeg heb van tv of tv heeft genoeg van mij, heb ik iets om op terug te vallen. Als ik ervan uitga dat ik nóg eens 11 jaar tv ga maken, kan dat mij misschien heel veel pijn doen. Ik ben daar heel nuchter in."

"Zolang de kijker mij kan smaken doe ik met veel plezier verder. Maar ik ben daar heel eerlijk in: op mijn gezicht zit een houdbaarheidsdatum. Tom Waes, Gert Verhulst en Koen Wauters zijn uitzonderingen. Als ik mij daarbij mag rekenen binnen x aantal jaar, ga ik heel dankbaar zijn, maar ik ga er niet van uit."

Meer nieuws

Meer nieuws

.