Aster Nzeyimana spreekt klare taal: "Daarvoor ben ik niet naar VTM gegaan"
LHX
Aster Nzeyimana spreekt klare taal: "Daarvoor ben ik niet naar VTM gegaan"
Foto: Eén

Aster Nzeyimana is momenteel te zien als presentator van 'The Voice van Vlaanderen'. Het is een van de redenen waarom hij zijn job bij de VRT vaarwel zei.

Aster Nzeyimana was erg gelukkig bij de VRT. Als er één ding was waarvoor hij de zender zou verlaten, zou het 'The Voice van Vlaanderen' zijn. En laat dat nu net zijn wat de VTM hem aanbood, naast veel voetbalgerelateerd werk.

Hij heeft zich de overstap tot nu toe nog niet beklaagd. "Het kon ook moeilijk mislopen. Voetbal ken ik en ik ging alleen maar méér voetbal doen", zegt hij in Story.

De combinatie met het entertainment in 'The Voice van Vlaanderen' is voor hem ideaal. "Ik had al bewezen dat ik beide dingen ook kán", klinkt het. "Ik ben niet naar VTM gegaan om het weerbericht te presenteren."

Hij geeft toe dat hij bij VTM meer verdient dan bij VRT, al valt zijn loon volgens hem niet te vergelijken met de torenhoge bedragen van andere gezichten die ooit in het nieuws kwamen. Toch benadrukt hij dat dat niet zijn grote drijfveer was. "Als geld mijn enige ambitie was, had ik een serieuze fout gemaakt."

Meer nieuws

Meer nieuws

.