Bart en Céline uit 'Boer zkt Vrouw' doen verrassende onthulling over Dina Tersago na geboorte van dochter Alice
COS
Bart en Céline uit 'Boer zkt Vrouw' doen verrassende onthulling over Dina Tersago na geboorte van dochter Alice
Foto: VTM

In juni stelde Dina Tersago ons voor aan een nieuwe groep boeren. Het zestiende seizoen van 'Boer zkt Vrouw' zal in het voorjaar van 2024 op VTM te zien zijn.

Het afgelopen seizoen van 'Boer zkt Vrouw' was geen groot succes. Op het reüniemoment bleek er geen enkel overeind te zijn gebleven. Dat was in het dertiende en veertiende seizoen wel anders. Uit de veertiende reeks zijn maar liefst vier koppels nog steeds samen. Kim Biets en Emi Pellarin verloofden zich deze maand zelfs.

Hetzelfde gebeurde enkele jaren geleden al bij Bart Beyaert en Céline Dewitte uit het dertiende seizoen. Bij hen was het liefde op het eerste gezicht. Ze lieten er geen gras over groeien en Céline trok vrijwel meteen in bij Bart. Intussen zijn ze al meer dan een jaar getrouwd. In juni mochten ze hun eerste kindje verwelkomen.

Bart en Céline werden op 28 juni de trotse ouders van een dochter. Die gaven ze de naam Alice. "We zitten op een roze wolk met Alice. Alles loopt zeer vlot, we kunnen echt niet klagen. Bart en ik hebben nooit discussies over wie wat doet. We zorgen allebei afwisselend voor haar. Ik heb veel steun aan Bart", zegt Céline in Story.

Het koppel mocht na de geboorte van Alice meteen felicitaties van Dina Tersago in ontvangst nemen. Vorig jaar was de 'Boer zkt Vrouw'-presentatrice ook aanwezig op het huwelijk. "We hebben een fijn contact met haar. Ze stuurt ons af en toe een berichtje. En ze heeft een centje gestort op de pamperrekening", aldus Céline.

Meer nieuws

Meer nieuws

.