Blind Getrouwd Brecht barst plots in tranen uit in 'Blind Getrouwd': Hij komt met reactie
COS
Brecht barst plots in tranen uit in 'Blind Getrouwd': Hij komt met reactie
Foto: VTM

'Blind Getrouwd' is met succes gestart. De koppels zijn op huwelijksreis naar Rhodos vertrokken en lijken het allemaal goed te kunnen vinden met hun partner.

Ondanks het wisselvallige weer op het Griekse eiland Rhodos maken de koppels het beste van hun huwelijksreis. Met leuke activiteiten en diepe gesprekken leren de koppels elkaar beter kennen. Volgende week komen de acht deelnemers samen voor een gezellig onderonsje.

Tijdens een etentje komen de koppels samen om hun ervaringen met elkaar te delen. Net als vorig jaar zonderen de mannen en vrouwen zich ook even af om wat dingen te bespreken. Zo moet er Emma iets van het hart tegenover de dames; ze lijkt niet goed te weten of Emile haar nu leuk vindt of niet.

In de preview zien we ook dat Jolien iets moet bespreken met Brecht. "Ik krijg het weer lastig, omdat ik jou dat niet wil aandoen...", zegt ze, terwijl ze haar tranen verbijt. Ook brecht krijgt het voor de camera's plots moeilijk: "Ik voelde tot nu toe aan dat er niks kon mislopen of zo", zegt hij in tranen.

"Ik heb het op huwelijksreis even moeilijk gehad, da's waar", zegt Brecht in TV Familie. "Vanwaar die tranen kwamen? Dat is aan de kijker om te ontdekken, ik kan en mag daar niets over zeggen. Enkel dat dit hele avontuur een rollercoaster aan emoties in mij naar boven heeft gebracht", aldus Brecht.

Meer nieuws

Meer nieuws

.