'Camping Coppens'-kijkers willen allemaal dezelfde boodschap kwijt over Staf Coppens en zijn gezin
COS
'Camping Coppens'-kijkers willen allemaal dezelfde boodschap kwijt over Staf Coppens en zijn gezin
Foto: VTM

Dinsdag was er een nieuwe aflevering van 'Camping Coppens'. Het was een emotionele rollercoaster voor Staf Coppens en zijn gezin, maar ook voor de kijkers.

Aan het begin van de aflevering zagen we het gezin van Staf Coppens afscheid nemen van hun geliefde hondje Anka, een moment dat erg naar de keel greep. Bij Nora ging het van gespannen zenuwen naar een fantastische eerste plek in een eliteschaatswedstrijd. En mama Agnes zakte nog eens af naar het noorden.

Agnes werd 70 en die verjaardag wou Staf niet zomaar laten passeren. Staf nodigde zijn mama uit voor een onvergetelijke trip met z'n tweetjes. Staf vindt het namelijk heel belangrijk om zoveel mogelijk herinneringen te maken. "Ik wil zoveel mogelijk tijd die ik kan hebben, met haar spenderen", vertelt Staf in 'Camping Coppens'.

Hij geeft toe dat het hem bang maakt. "Die afstand vanuit Zweden. En weten dat ze ouder wordt. Dat maakt me soms bang. Dan krijg ik soms van die zweetaanvallen. Ik geniet keihard in het noorden, ik ben hier keigraag. Supergraag. Maar ik vind het verdomd moeilijk om haar niet bij mij te hebben", geeft een emotionele Staf toe.

Staf is zo een hartverwarmend man en een geweldige papa en zoon.

Staf raakt ook een gevoelige snaar bij de kijkers. "Wat een schatje. Zoveel liefde voor zijn gezin en zijn mama. Zo mooi", klinkt het. "Hartverwarmend", vindt een kijker. "Mooi gebaar, Staf. Jullie zijn top", laat nog iemand weten. "Zalig programma! Zo'n warme en liefdevolle familie. Heel mooi gebaar van Staf."

"Zo mooi Staf, topkerel", wil nog iemand kwijt. "Harverwarmend programma. Zoveel respect voor zijn mama, superfamilie", klinkt het verder. "Heel mooi dat je dit met je mama hebt gedeeld", lezen we nog. "Wat een supermooi mens ben jij toch", merkt een fan op. "Prachtig gewoon die band met je mama, Staf."

"Weer een prachtige, hartverwarmende aflevering", reageert iemand. "Is een geweldige familie. Staf is zo een hartverwarmend man en een geweldige papa en zoon. Aan zijn ma: gefeliciteerd met uw 70ste verjaardag. En Nora gefeliciteerd, je bent geweldig!" En: "Fijne 70ste verjaardag voor mama. Ik krijg niet genoeg van deze mooie serie."

Meer nieuws

Meer nieuws

.