Familie Caroline 'Mieke' Maes is weer terug in ‘Familie’ en spreekt meteen klare taal: “Hoe belachelijk kan hij zich nog maken?”
PMN
Caroline 'Mieke' Maes is weer terug in ‘Familie’ en spreekt meteen klare taal: “Hoe belachelijk kan hij zich nog maken?”
Foto: VTM

Caroline Maes speelt in ‘Familie’ de rol van Mieke. Ze is een vaste waarde in de soap.

Caroline haar personage Mieke is heel populair bij de fans. Mieke was aan de start van dit seizoen plotseling spoorloos verdwenen.

Velen dachten dat Mieke niet meer zou terugkeren. Het tegendeel is waar want ze is terug.

Er zijn al een hele tijd geruchten dat Caroline van ‘Familie’ naar ‘Thuis’ zou verhuizen. Het zou de transfer van het jaar zijn in soapland.

Caroline haar lief Kim maakte eerder al de overstap van ‘Familie’ naar ‘Thuis’. Volgt nu ook zij?

“Zelfs hier bij ‘Familie’ wordt dat vaak gevraagd”, reageert de actrice bij Het Laatste Nieuws. En dus schept Caroline voor eens en altijd duidelijkheid.

“Hoe belachelijk zou Kim zich maken moest hij zijn liefje meebrengen naar een productie? Dat kun je niet maken, dat gaat gewoon niet.”

“Nee, tuurlijk niet. Ik zeg natuurlijk nooit nooit. Als ze nu bij ‘Familie’ beslist hadden dat Mieke niet meer zou terugkeren, dan had ik misschien wel durven solliciteren bij ‘Thuis’”.

Het is niet meteen wat de makers van ‘Familie’ in gedachten hebben. De fans kunnen dus op hun twee oren slapen.

Mieke blijft gewoon te zien in ‘Familie’. Zolang de makers niet beslissen dat Caroline moet opstappen, zal ze op de set van Vlaanderens langstlopende soap staan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.