Reactie Dany Verstraeten overladen met reacties nu hij morgen met pensioen gaat: Iedereen is de laatste tijd hetzelfde opgevallen bij hem
PMN
Dany Verstraeten overladen met reacties nu hij morgen met pensioen gaat: Iedereen is de laatste tijd hetzelfde opgevallen bij hem
Foto: VTM

Het is morgen zover voor Dany Verstraeten. Dan maakt hij zijn laatste werkdag alvorens met pensioen te vertrekken.

Dany Verstraeten was er van bij de start bij. Samen met Nadine De Sloovere presenteerde hij het allereerste nieuws bij VTM. Dat was in 1989 na het openingsgala van de zender.

Een icoon van VTM gaat dus met pensioen. De zender wil dit niet zomaar voorbij laten gaan. Dinsdag zien we hoe Koen Wauters met Dany nog eens samen met hem alle plaatsen bezoekt die voor hem belangrijk zijn geweest in zijn carrière.

Het is dus zeker iets om naar uit te kijken. Intussen wordt Dany overladen met reacties van fans nu hij met pensioen gaat.
(Lees verder onder de foto)

Dany Verstraeten in 'VTM Nieuws'
VTM

Iedereen vindt het bijzonder jammer dat hij niet meer op het scherm te zien zal zijn. “Hij was één van onze beste nieuwslezers”, klinkt het bij de fans op de sociale media.

Het is de fans ook opgevallen hoe Dany door de jaren heen is blijven stralen. “Altijd een mooie glimlach, een aangename stem, steeds goed verzorgd en vriendelijk.”

Dany zal gemist worden, dat is nu wel duidelijk. “Nog heel veel plezier de komende tijd en geniet van je pensioen”, besluiten de fans.

Meer nieuws

Meer nieuws

.