Boer Zkt. Vrouw Deze tegenslag bij ‘Boer Zkt Vrouw’ zag VTM niet aankomen: Zender grijpt meteen in
PMN
Deze tegenslag bij ‘Boer Zkt Vrouw’ zag VTM niet aankomen: Zender grijpt meteen in
Foto: VTM

VTM heeft ingegrepen bij ‘Boer Zkt Vrouw’. Er gebeurde een heel onverwachte wending. De zender moest dus wel iets doen.

VTM zond onlangs een oproepaflevering uit van het programma 'Boer Zkt Vrouw'. In deze speciale aflevering werd ook Manuel geïntroduceerd maar die inmiddels een vriendin heeft gevonden.

Echter, VTM blijft niet stilzitten en heeft meteen een nieuwe boer toegevoegd aan de line-up. Dit keer is het de beurt aan aardappelboer Thomas uit West-Vlaanderen, die eerder al in het reservebestand zat en nu zijn kans krijgt om de liefde te vinden.

Thomas, een vlotte melkveeboer met een speels karakter, heeft geen gebrek aan ontmoetingen met vrouwen vanwege zijn grote vriendenkring en actieve sociaal leven.

Maar vaak blijft een echte relatie uit omdat Thomas zich zorgen maakt of deze vrouwen wel in zijn boerderijleven zouden passen. 'Boer Zkt Vrouw' biedt hem de mogelijkheid om deze angst weg te nemen en hem in contact te brengen met vrouwen die hem en zijn boerderij volledig accepteren.

Met de komst van de nieuwe oproepaflevering, kunnen geïnteresseerde vrouwen zich aanmelden voor een mogelijke romance met Thomas. Deze spannende aflevering wordt uitgezonden op vrijdag 27 oktober om 22.35u op VTM. Het belooft een boeiende reis te worden, waarin Thomas zijn zoektocht naar de ware liefde voortzet met de hulp van het team van 'Boer Zkt Vrouw'.

Ben jij een avontuurlijke en liefdevolle vrouw die dol is op het boerderijleven? Heb jij altijd al gedroomd van een romantische relatie met een authentieke boer? Grijp dan nu je kans en meld je aan voor 'Boer Zkt Vrouw'. Wie weet eindig jij in de armen van Thomas, de charmante aardappelboer uit West-Vlaanderen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.