Dina Tersago deelt prachtige foto van haar man en twee zonen: "Superlief"
LHX
Dina Tersago deelt prachtige foto van haar man en twee zonen: "Superlief"
Foto: VTM

Dina Tersago is al zo'n dertien jaar samen met haar partner Wim. Ze hebben twee kinderen: Isak (9) en Thor (6).

Op Vaderdag zetten heel wat BV's hun vaders, partners of kinderen in de kijker. Ook Dina Tersago deelt een mooie foto. Daarop staat haar partner Wim, met op zijn armen zoontjes Isak en Thor. 

Het is een prachtig beeld dat gepaard gaat met een mooie boodschap. "Op school vierden ze dit jaar 'ouder-dag', omdat elk gezin anders en uniek is: eenoudergezinnen, nieuw samengestelde gezinnen, holebi-gezinnen, pleegoudergezinnen...", schrijft Dina.

"Wij vierden de ouders dit jaar, omdat we allemaal één ding gemeen hebben: de liefde voor onze kids. Liefde is liefde, en ouder kan je op zoveel manieren zijn. En met een speciale knipoog naar de vader van onze kids om zo'n speciale rol te vervullen in ons leven. We houden van je tot de maan en terug."

Dina's volgers vinden haar boodschap erg mooi. "Zou een standaard moeten zijn in het onderwijs", reageren ze. "Zo inspirerend." "Wat een leuk idee." "Prachtig initiatief."

Ook de foto maakt heel wat enthousiaste reacties los. "Wat een mooi gezin, Dina!", klinkt het. "Superlief." "Knappa mannen in huis." "Schone kindjes."
 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Dina Tersago (@dina_tersago)

Meer nieuws

Meer nieuws

.