Dit zal Koen Wauters erg raken: Er moet Laura Tesoro iets van het hart over hem
COS
Dit zal Koen Wauters erg raken: Er moet Laura Tesoro iets van het hart over hem
Foto: VTM

Laura Tesoro zien we elke week als coach in 'The Voice Kids'. De zangeres en Metejoor mochten met Pommelien Thijs en Coely twee nieuwe gezichten verwelkomen.

Laura Tesoro is niet alleen coach bij 'The Voice Kids', maar binnenkort ook weer bij 'The Voice'. Daar is Laura straks voor de derde keer op rij de coach van 'The Voice Comeback Stage'. We zouden bijna vergeten dat Laura amper tien jaar geleden zelf deelnam aan de wedstrijd.

Laura verscheen in 2014 in de derde editie van 'The Voice van Vlaanderen'. In het team van Koen Wauters strandde ze op de tweede plaats. Maar zoals Natalia haar al voordeed, bouwde ze als runner-up een fantastische carrière op.

Twee jaar na haar deelname aan 'The Voice' ging Laura voor België naar het Eurovisiesongfestival in Stockholm, waar ze tiende werd met 'What's The Pressure'. Daarna ging de bal als zangeres én als presentatrice aan het rollen.

Laura zagen we sindsdien als presentatrice van onder meer 'Tien Om Te Zien' en 'Belgium's Got Talent'. Later dit najaar zal Laura het nieuwe programma 'Starstruck' presenteren. Dat doet ze voor het eerst solo.

Tijdens de opnames van 'Starstruck' stond Laura er niet alleen voor. Ze had een straf team achter zich en Koen Wauters ging zijn poulain aanmoedigen achter de schermen. "Koen is tijdens de eerste twee shows komen piepen om mij wat feedback te geven. Het is super om van zulke mensen bij te leren", vertelde Laura eerder in TV Familie.

Het zal niet verbazen dat Laura zich spiegelt aan Koen. Dat doet ze al sinds ze tien jaar geleden meedeed aan 'The Voice'. "Ik heb echt veel bewondering voor die man. Voor zijn professionaliteit, voor de manier waarop hij omgaat met wie hij is", vertelt Laura deze week in NINA.

Meer nieuws

Meer nieuws

.