Een 'Blind Getrouwd'-kindje op komst? Jolien en Brecht doen opvallende uitspraak
LHX
Een 'Blind Getrouwd'-kindje op komst? Jolien en Brecht doen opvallende uitspraak
Foto: VTM

Een jaar geleden zagen Jolien De Neve en Brecht Heldenbergh elkaar voor het eerst en stapten ze meteen in het huwelijksbootje. Hoe gaat het intussen met hen?

Een jaar na hun 'Blind Getrouwd'-huwelijk zijn Jolien en Brecht nog steeds dolgelukkig samen. "Je hoopt er natuurlijk wel op als je deelneemt, maar we hadden nooit durven dromen dat het zo goed uit zou draaien", zegt Jolien tegen Het Laatste Nieuws.

Ze wonen nu samen in Zottegem, een praktische locatie tussen Gooik en Kalken. Daar hebben ze het helemaal naar hun zin, laat ze weten.

Enkele maanden na 'Blind Getrouwd' vroeg Brecht Jolien opnieuw ten huwelijk, maar op een tweede trouwfeest zullen we waarschijnlijk nog even moeten wachten. Ze willen op dit moment liever nog even bekomen van het avontuur en genieten van hun nieuwe stekje. "Misschien als we vijf jaar samen zijn? Dat klinkt wel als een mooie gelegenheid", vindt Jolien.

Ook willen ze de komende tijd nog veel op reis gaan. "En met de jaren hopen we ook op gezinsuitbreiding, als het ons gegund is", klinkt het. "Maar het ene zal voor in de nabije toekomst zijn, en het andere volgt later pas!" Fans die hopen op een 'Blind Getrouwd'-baby zullen dus nog even geduld moeten hebben!

Meer nieuws

Meer nieuws

.