Een prangende vraag beantwoord: Komt er een nieuw seizoen van 'Special Forces'?
LHX
Een prangende vraag beantwoord: Komt er een nieuw seizoen van 'Special Forces'?
Foto: VTM

Het tweede seizoen van 'Special Forces' zit er bijna op. Maandagavond komen we te weten wie van de resterende vier rekruten de laatste proef overleeft.

Saïd Boumazoughe, Olivier Deschacht, Jan Bakelants en Loïc Van Impe zijn de vier rekruten die nog overblijven in 'Special Forces'. In de eindmissie zullen ze nog een laatste keer alles geven.

Het programma is ook dit jaar weer een groot succes geweest. Massaal veel kijkers volgden met argusogen hoe de BV's helemaan buiten hun comfortzone traden en zowel fysiek als mentaal tot het uiterste gingen.

De grote vraag, nu het huidige seizoen op zijn einde loopt, is dan ook of VTM volgend jaar een derde seizoen van het programma zou maken. Voor zij die daarop hopen, is er goed nieuws.

Showrunner Arne 't Jolle vertelt in Het Laatste Nieuws immers dat hij graag nog een derde keer meewerkt achter de schermen. "Ik voer nu gesprekken met mogelijke deelnemers voor het derde seizoen", onthult hij. Wij zijn alvast benieuwd welke bekende gezichten zich dit keer laten verleiden!

Meer nieuws

Meer nieuws

.