Een wel héél onverwachte exit uit 'Special Forces': "Ik stond er gewoon niet achter"
LHX
Een wel héél onverwachte exit uit 'Special Forces': "Ik stond er gewoon niet achter"
Foto: VTM

In de vijfde aflevering van 'Special Forces' hebben opnieuw twee kandidaten opgegeven. De meest onverwachte exit is ongetwijfeld die van ex-wielrenster Ine Beyen.

Na Geert Meyfroidt besloot ook Ine Beyen om de handdoek in de ring te gooien in 'Special Forces'. Haar beslissing sloeg in als een bom: niemand had het zien aankomen.

Ine legde een erg indrukwekkend parcours af in het programma, maar, de proef waarbij de kandidaten elkaar van de verdrinking moesten redden, was voor haar te veel van het goede. "Ik doe dat niet. No way", zei ze resoluut.

Dat had voor haar vooral met vertrouwen te maken. "Ik wist van mezelf dat ik het kon, maar ik stond er gewoon niet achter", verklaart ze aan Het Laatste Nieuws. "Ik zag het niet zitten om mijn lot – zonder afbreuk te doen aan mijn mederekruten – in de handen te leggen van iemand die pas die dag met een duikfles in contact gekomen was."

Uiteraard vindt ze het spijtig dat ze niet tot het einde is geraakt, maar toch heeft ze niet het gevoel dat ze gefaald heeft. Integendeel, ze is trots dat ze haar grenzen heeft gesteld.

"En dat is eigenlijk ook een boodschap die ik aan mijn kinderen wil geven. Als heel de klas iets doet wat jij eigenlijk niet wil, dan moet je het niet doen", klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.