Blind Getrouwd Eerste match uit 'Blind Getrouwd' nu al bekend! Bruid even in paniek op huwelijksdag
COS
Eerste match uit 'Blind Getrouwd' nu al bekend! Bruid even in paniek op huwelijksdag
Foto: VTM

'Blind Getrouwd'-fans gokten er de afgelopen weken op los: wie zal met wie trouwen in het nieuwe seizoen. VTM maakt nu alvast het eerste koppel dat op 4 september in het huwelijksbootje stapt, bekend.

Op maandag 4 september zullen de 32-jarige stewardess Jolien uit Kalken en de 32-jarige turnleraar en vrijwillige brandweerman Brecht elkaar het jawoord geven. In de eerste aflevering trouwt nóg een koppel. Dat duo blijft nog een geheim tot de uitzending.

Jolien en Brecht uit 'Blind Getrouwd'
VTM

Net als vorig seizoen leren de deelnemers elkaar kennen. Enkele weken voor de trouw worden ze ondergedompeld in al wat hen binnenkort te wachten staat. De mannen en vrouwen worden op twee aparte dagen samengebracht om elkaars verwachtingen, maar vooral veel zenuwen te delen.

Drie maanden geleden gaven Brecht en Jolien elkaar op zonnige dag in Gooik het jawoord. Dat ging natuurlijk - zoals we de afgelopen zeven seizoenen al zagen - gepaard met heel veel zenuwen. "Ik was bloednerveus", geeft Jolien toe aan Het Laatste Nieuws.

Jolien uit 'Blind Getrouwd'
VTM

"Mijn vriendinnen zeiden dat ik niet meer aanspreekbaar was, omdat ik zo in mezelf gekeerd was. Toen ik de zaal tegemoet wandelende, waar Brecht me stond op te wachten, ging er van alles door mijn hoofd", zegt de knappe blondine.

"Maar eigenlijk was ik vooral bezig met het feit dat er geen deur was om die zaal binnen te stappen, maar een trap", lacht Jolien. "Ik kon niets opendoen voor een entree zoals in de vorige seizoenen. 'Wat moet ik nu doen?', dacht ik."

Meer nieuws

Meer nieuws

.