Emma uit 'Blind Getrouwd' zet bloemetjes buiten in opvallend gezelschap
LHX
Emma uit 'Blind Getrouwd' zet bloemetjes buiten in opvallend gezelschap

In 'Blind Getrouwd' werd Emma Ramirez gekoppeld aan Emile, maar ze legden een moeizaam parcours af. Inmiddels zijn ze allebei weer single.

Emma en Emile kozen aan het eind van 'Blind Getrouwd' voor elkaar, maar ze wisten toen al dat ze nog voor een hele uitdaging stonden. Uiteindelijk slaagden ze er niet in om de verliefde gevoelens te doen ontluiken.

Ze gingen dan ook als vrienden uit elkaar. Hoewel 'Blind Getrouwd' hen geen partner heeft opgeleverd, houden ze er toch een mooie vriendengroep aan over.

Dat blijkt ook uit een foto die Emma deelt in haar Instagramverhaal. "Kerstmarkt inzetten met deze toppers", schrijft ze erbij. Ze poseert met een allegaartje aan deelnemers uit verschillende seizoenen uit het programma.

Eén van hen is Candice Martens. Dat zij en Emma goed overeenkomen, is geen grote verrassing. Emma was eerder deze week al te gast in Candice' vlog. Daar bespraken ze hun 'Blind Getrouwd'-ervaringen en werd er heel wat af gelachen.

(Lees verder onder de post.)

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door Candice Martens (@candice.martens)

Naast Candice zijn ook Joren Dumont en Brecht De Geyter te zien. Zij hoorden bij de 'Blind Getrouwd'-delegatie van vorig jaar en spreken net als Candice nog regelmatig af met andere deelnemers.

Tot slot is ook Joris Brauns van de partij. Hij werd in het seizoen van 2019 gekoppeld aan Annelies, maar dat huwelijk hield geen stand.

Het is nóg maar eens bewezen: het klikt enorm goed tussen de deelnemers van 'Blind Getrouwd'. Hun gemeenschappelijke ervaring zorgt ervoor dat er mooie vriendschappen ontstaan, over de verschillende seizoenen heen. 

Emma Ramirez

Meer nieuws

Meer nieuws

.