Enorme kopzorgen voor Kathleen Aerts: "Stopt dat hier nooit?"
COS
Enorme kopzorgen voor Kathleen Aerts: "Stopt dat hier nooit?"
Foto: VTM

Kathleen Aerts zag in 2022 haar grote droom werkelijkheid worden. Samen met haar echtgenoot Steven opende ze in Zuid-Afrika het guesthouse 'DROOM'.

De zoektocht naar een guesthouse en de renovatie ervan konden fans volgen in het VTM 2-programma 'Villa Zuid-Afrika'. Dat programma krijgt voorlopig geen vervolg. Kathleen Aerts heeft de handen vol met haar gasten het verblijf van hun leven te geven.

Kathleen vindt het nog steeds heel leuk om mensen te zien genieten. "Het enige wat ik onderschat had, is dat we aan een enorm bouwproject begonnen", zegt Kathleen in Dag Allemaal. In 'Villa Zuid-Afrika' zagen we dat de renovatie van het guesthouse bloed, zweet en tranen heeft gekost.

"Maar dat is intussen allemaal verteerd. Niet dat al onze zorgen nu verdwenen zijn. 't Is misschien lelijk om te zeggen, maar de bouwkwaliteit in Zuid-Afrika is niet dezelfde als bij ons, dus het hele jaar door valt er wel iets te repareren. Dat vind ik het minst leuke. Er lekt al eens een kraantje, of een raam sluit niet meer goed."

"'Mannekes, stopt dat hier nooit?', denk ik soms. We hebben permanent een klusjesman in dienst. Wat ons het meest kopzorgen gaf, was dat de elektriciteit geregeld een paar uur werd uitgeschakeld voor onderhoud. Een gevolg van het wanbeheer in Zuid-­Afrika", zegt Kathleen.

Intussen hebben Kathleen en Steven een zware investering gedaan om zonnepanelen te leggen. Een generator was goedkoper, maar daar moet constant benzine in gegoten worden en is slecht voor het milieu. "Maar kom, nu zijn we wat energie betreft volledig zelfvoorzienend. Weer een brandje dat geblust is."

Meer nieuws

Meer nieuws

.