Er is fantastisch nieuws voor Bavo en Kayleigh na verloren finale van ‘Huis Gemaakt’
PMN
Er is fantastisch nieuws voor Bavo en Kayleigh na verloren finale van ‘Huis Gemaakt’
Foto: VTM

Kayleigh en Bavo namen deel aan het recentste seizoen van ‘Huis Gemaakt’. Ze werden heel populair bij de kijkers. Winnen deden ze echter niet. Dat zorgde bij hen voor een heel grote teleurstelling.

Bavo en Kayleigh werkten maanden dag en nacht aan een woning. Ze renoveerden de volledige woning. Doordat ze verloren hebben kunnen ze er alleen maar in gaan wonen als ze die kopen. Ze krijgen ook de eerste optie om de woning te kopen.

Voor Bavo en Kayleigh gaat het niet makkelijk worden. Door hun renovaties is de woning ook gestegen in waarde. Al is er nu wel heel goed nieuws voor hen.

Het koppel wil heel graag in de woning gaan wonen. Dan moeten ze natuurlijk wel over het nodige budget beschikken. Het bracht hen op het idee om een crowdfunding op te starten. Wie wil kan een bedrag storten om hen te steunen.

Er zijn al heel wat mensen die dit gedaan hebben. Het Laatste Nieuws meldt dat er op vijf dagen tijd al ruim 21.000 euro opgehaald is. Dat is zeker een heel goed begin.

Bavo en Kayleigh hopen van harte dat ze kunnen gaan wonen in de woning in Sint-Lambrechts-Herk die ze renoveerden. Hoeveel hun pand kost is nog niet berekend. Vermoedelijk zal het gaan om een bedrag tussen de 315.000 euro en 325.000 euro.

Meer nieuws

Meer nieuws

.