đŸŽ„ Fans en coaches van 'The Voice Kids' kunnen oren niet geloven als ze Ines horen zingen: Ze winden er geen doekjes om
PMN
đŸŽ„  Fans en coaches van 'The Voice Kids' kunnen oren niet geloven als ze Ines horen zingen: Ze winden er geen doekjes om
Foto: VTM

Vrijdag is er weer een nieuwe aflevering van 'The Voice Kids'. We hebben al heel wat talenten gezien. Morgen is er weer zo eentje.

Vrijdag is er een gloednieuwe aflevering van 'The Voice Kids' bij VTM. En het wordt een avond om niet snel te vergeten, met een opmerkelijke optreden van de getalenteerde Ines. Ze wist iedereen omver te blazen met haar uitvoering van het nummer 'Halo' van niemand minder dan Beyoncé.

Haar stem vulde de zaal als een warm deken en greep meteen de aandacht van zowel de coaches als het publiek.

Iedereen is onder de indruk van haar prestatie. "Wat een fantastische stem! Prachtig om naar te luisteren. Ines is een topper, kippenvel!", klinkt het bij de fans van het programma.

Het was duidelijk dat Ines niet alleen indruk maakte met haar vocale talent, maar ook met haar emotionele vertolking van het nummer. De coaches keken geboeid toe terwijl ze elke noot met passie en overtuiging zong. Het publiek werd muisstil en kreeg kippenvel van haar optreden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.