Fans van ‘Familie’ verrassen iedereen: “Geen bom die ontploft, maar wel dit gaat er gebeuren tussen Mieke en Joris”
PMN
Fans van ‘Familie’ verrassen iedereen: “Geen bom die ontploft, maar wel dit gaat er gebeuren tussen Mieke en Joris”
Foto: VTM

Het is uitkijken naar de start van het nieuwe seizoen van ‘Familie’. Dat is uiteraard nog ver weg. Het is nog maar juli en het nieuwe seizoen start pas in september.

In het nieuwe seizoen van ‘Familie’ staat opnieuw heel wat te gebeuren. Het is nu al uitkijken naar de midseasonfinale op 3 januari 2025. Op het einde van de seizoensfinale leek het alsof er een bom ontploft is, met Mieke als één van de slachtoffers. Die bom zou dan ontploft zijn op het huwelijksfeest van Joris en Mieke.

Het is allemaal heel voorwaardelijk. Er zijn fans die de beelden niet geloven. “De makers willen ons op het verkeerde been zetten”, klinkt het. “Er gaat tijdens die midseasonfinale helemaal geen bom ontploffen. Niets is wat het lijkt, dat zouden we nu toch moeten weten na die seizoensfinale.”

Wat zal er dan wel gebeuren? De kijkers hebben wel een idee. “Joris zal sowieso eerst het probleem van Leen moeten oplossen. Het lijk ligt in zijn bad en de kraan lekt. Zijn hele huis staat onder water.”

“Het kan niet anders dan dat Mieke dit ontdekt. Ze zal Bert/Joris ontmaskeren. Integenstelling tot Leen, zal het Mieke wel lukken om uit de klauwen van Bert/Joris te blijven. Uiteindelijk zal hij op een spectaculaire wijze gearresteerd worden door de politie.”

Het is best een mooie theorie, maar hebben de makers van ‘Familie’ ook zo gedacht? We weten het vanaf september.

Meer nieuws

Meer nieuws

.