Blind Getrouwd Florence Vandoorne uit 'Blind Getrouwd' zwanger? "Ik kreeg vandaag felicitaties"
COS
Florence Vandoorne uit 'Blind Getrouwd' zwanger? "Ik kreeg vandaag felicitaties"
Foto: VTM

Florence Vandoorne en Jiri Punt namen vorig jaar deel aan 'Blind Getrouwd'. Ze vierden in juni hun éénjarig jubileum.

Florence Vandoorne en Jiri Punt kenden een opvallend parcours in 'Blind Getrouwd'. Tot de grote verrassing van heel wat kijkers besloten Florence en Jiri hun huwelijk na het experiment een kans te geven. De verliefde gevoelens groeiden en meer dan een jaar na hun blind jawoord, zijn ze nog steeds gelukkig samen.

Florence en Jiri wonen nog niet samen. Al is Jiri wel vaak bij Florence te vinden. "Op termijn willen we wel samen iets kopen. Ons nestje, waar we ons goed bij voelen. En dat alles op ons eigen tempo. We genieten nu vooral van de tijd die we met elkaar hebben", klonk het een tijdje geleden bij Florence in Het Laatste Nieuws.

Mensen die bij Florence in de buurt wonen, dachten deze week even dat het koppel belangrijk nieuws zouden gaan delen. "Ik kreeg vandaag felicitaties omdat ik met een pak pampers over straat liep...", schrijft Florence op Instagram Stories.

Florence maakt pampertaart
Instagram @florencevandoorne

"Dat was dus om deze pampertaart te maken voor een van mijn vriendinnen", legt het 'Blind Getrouwd'-gezicht uit. Daar hield Florence het niet bij. Ze maakte namelijk ook 'boy or girl'-koekjes voor de gender reveal van haar vriendin. 

Florence maakt koekjes
Instagram @florencevandoorne

Dat Florence naast haar job als spoedverpleegkundige een creatieve duizendpoot is, wisten haar volgers al langer. Florence deelt geregeld foto's van haar creaties voor verjaardagen, speciale gelegenheden en feestdagen zoals Kerstmis. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.