Groot nieuws over nieuw seizoen van 'The Voice'
LHX
Groot nieuws over nieuw seizoen van 'The Voice'
Foto: VTM

De fans van 'The Voice van Vlaanderen' kunnen binnenkort weer aan hun trekken komen. Er is namelijk een nieuw seizoen op komst.

De vorige editie van 'The Voice van Vlaanderen', die gewonnen werd door de 25-jarige Louise, was weer een groot succes. Een nieuw seizoen kan dit jaar dan ook niet ontbreken.

Daarop moeten we niet lang meer wachten. Vanaf 26 januari wordt het programma elke vrijdag en zondag uitgezonden, kondigt VTM aan.

Opnieuw zijn Natalia, Koen Wauters, Mathieu Terryn en Jan Paternoster de vier coaches en krijgen de kandidaten een tweede kans op de Comeback Stage bij Laura Tesoro. Wat de presentatie betreft, is er echter een grote verandering.

An Lemmens krijgt er immers een bijzondere co-host bij: Aster Nzeyimana. Voor hem waren de opnames van de audities alvast een geweldige ervaring.

"'The Voice van Vlaanderen' was mijn favoriete tv-programma toen ik aan de universiteit studeerde. Het was dan ook een echt knijp-me-in-de-arm-moment toen ik naast An Lemmens stond voor de eerste presentaties", vertelt hij.

"'The Voice' presenteren voelde even heel onwerkelijk, maar ook snel heel vertrouwd aan. Heel bijzonder allemaal!"

"Al kijk ik het hardst uit naar de studioshows. Als voetbalcommentator en -presentator doe ik eigenlijk niets liever dan in 'the heat of the moment' te presenteren, de kick die je daarvan krijgt is toch wel next level."

Meer nieuws

Meer nieuws

.