The Masked Singer Heel straf wat bekende zanger plots onthult over 'The Masked Singer'
COS
Heel straf wat bekende zanger plots onthult over 'The Masked Singer'
Foto: VTM

Er komt een vierde seizoen van 'The Masked Singer'. Dat heeft VTM enkele weken geleden aangekondigd met een leuke tekenactie.

'The Masked Singer' was de voorbije drie seizoenen een schot in de roos voor VTM. Elke week kijken meer dan anderhalf miljoen kijkers mee naar wie er ontmaskerd wordt. Over de deelnemers van het komende vierde seizoen, wordt op fora natuurlijk al volop gespeculeerd.

Een bekende Vlaamse zanger mogen kijkers nu al van hun verdachtenlijstjes schrappen: Jo Vally. De zanger kampt met een fobie voor kleine of afgesloten ruimtes. "Wanneer ik het gevoel heb opgesloten te zitten, breekt het angstsweet mij uit", vertelt Jo in TV Familie.

Zo'n kostuum van 'The Masked Singer' is absoluut geen pretje voor iemand met een claustrofobie. Dat mocht Jo zelf aan den lijve ondervinden. "Ik werd gevraagd om deel te nemen aan een pilootopname van 'The Masked Singer'", onthult Jo.

"Ik heb geprobeerd zo'n claustrofobisch pak aan te trekken, maar dat ging dus werkelijk niet. Ik dacht dat ik ging sterven, echt!", aldus Jo Vally. Een deelname van de zanger lijkt in de komende seizoenen dus uitgesloten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.