Het gaat bijna mis voor Anne De Baetzelier in ‘Tien Om Te Zien’, buiten het zicht van de camera’s
PMN
Het gaat bijna mis voor Anne De Baetzelier in ‘Tien Om Te Zien’, buiten het zicht van de camera’s
Foto: VTM

Het gaat allemaal snel. De opnames van ‘Tien Om Te Zien’ zijn bijna achter de rug. Er is al heel wat publiek komen kijken.

De opnames van ‘Tien Om Te Zien’ is telkens hard werken voor de hele crew. Ze beginnen rond 13:00 uur en eindigen pas na 23:00 uur. Het begint met de repetities, gevolgd door de opnames.

‘Tien Om Te Zien’ kunnen we deze zomer nog een hele tijd bekijken bij VTM. Afgelopen zondag was er de eerste aflevering van dit seizoen, die maar liefst 457.938 kijkers trok. Daarmee was het de vierde best bekeken programma van die avond.

Maandag is de tweede en meteen ook laatste opnameweek van dit seizoen begonnen. Op het podium stonden onder meer Metejoor, Hugo en Clouseau, die telkens het publiek enthousiast wisten te krijgen.

Anne De Baetzelier kwam bijna ten val toen ze het podium afstapte

Aan het einde van de opnamedag ging het bijna mis voor Anne De Baetzelier, een van de vier presentatoren. Toen ze van het podium wilde stappen, struikelde ze bijna. Gelukkig kon ze zich nog net rechthouden.

Dit voorval gebeurde buiten het zicht van de camera’s, en gelukkig is alles goed afgelopen voor Anne. Ze kon gewoon weer verder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.