Iedereen zegt hetzelfde over nieuwe telenovelle ‘Milo’ met Camille
PMN
Iedereen zegt hetzelfde over nieuwe telenovelle ‘Milo’ met Camille
Foto: Ikea

VTM is gestart met de nieuwe telenovelle ‘Milo’. In de telenovelle speelt Camille de hoofdrol. Het is de opvolger van ‘Lisa’.

De voorbije dagen kon je al kijken naar ‘Milo’ op VTM. Het is de nieuwe telenovelle met zangeres Camille. Ze bewijst overigens weer dat ze ook een uitstekende actrice is.

Er komen heel wat reacties op ‘Milo’. Heel wat mensen hebben al gekeken naar de voorbije afleveringen. Iedereen zegt hetzelfde.

“De verhaallijnen zijn te kinderachtig”, lezen we op de sociale media. “Het maakt ook dat het een telenovelle is voor kinderen. Dan was ‘Sara’ wel veel beter.”

Mensen stellen zich ook vragen bij het uitzenduur? “Waarom zendt VTM deze telenovelle eigenlijk ‘s avonds uit? Je kan er naar kijken om 18.20 uur.”

Heel wat mensen laten weten gestopt te zijn met kijken. “Sorry, maar daar zijn we net iets te oud voor. Dit is meer voor de jongere generatie.”

‘Milo’ kende ook geen goede start. Na twee afleveringen haalt de telenovelle minder dan 200.000 kijkers. Daar komen nog wel kijkers bij die de telenovelle uitgesteld bekijken.

Het Laatste Nieuws schrijft dat de openingsaflevering van vrijdag beter scoorde want die werd uitgezonden in prime time. Alles samen was die goed meer dan 500.000 kijkers. De verwachting is dat de telenovelle nog zal groeien.

Meer nieuws

Meer nieuws

.