Blind Getrouwd Isabelle uit ‘Blind Getrouwd’ geeft mening over haar huwelijkscrisis
PMN
Isabelle uit ‘Blind Getrouwd’ geeft mening over haar huwelijkscrisis
Foto: VTM

Maandagavond was er een nieuwe aflevering van ‘Blind Getrouwd’. Het is alweer de achtste van dit seizoen. Isabelle en Mathieu hebben zorgen.

'Blind Getrouwd' is weer in volle gang en de achtste aflevering van het seizoen werd afgelopen maandagavond uitgezonden. In deze aflevering was er speciale aandacht voor het koppel Isabelle en Mathieu, die zich zorgen lijken te maken over hun relatie.

Het stel lijkt het goed met elkaar te kunnen vinden, maar er ontbreken nog duidelijke verliefde gevoelens. Dit werd duidelijk toen Isabelle enkele dagen alleen thuis doorbracht, terwijl Mathieu zich op het Graspop-festival begaf. Isabelle nodigde enkele vrienden uit en deelde haar gevoelens: "We hadden het gevoel dat we wat tijd apart nodig hadden."
(Lees verder onder de foto)

"De afgelopen dagen merkten we dat het tijd werd om ons eigen ding te doen. Ik mis hem niet, maar ik kijk er wel naar uit om hem weer te zien. We doen ons best en zolang we blijven praten, denk ik dat er potentieel in zit."

Deze openhartige uitspraken laten zien dat Isabelle en Mathieu serieus bezig zijn met het verkennen van hun relatie. Hoewel ze momenteel nog geen sterke verliefde gevoelens voor elkaar hebben lijken ze vastbesloten om hieraan te werken en de potentie in hun relatie te benutten.

Het is duidelijk dat Isabelle en Mathieu vastbesloten zijn om hun relatie te laten groeien en te ontdekken of ze echt bij elkaar passen. Door open met elkaar te communiceren en hun eigen tijd te nemen, lijken ze op de goede weg te zijn. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.