Jens Dendoncker moet iets toegeven 1 jaar na breuk met Lauren Versnick: "Beklemmend"
LHX
Jens Dendoncker moet iets toegeven 1 jaar na breuk met Lauren Versnick: "Beklemmend"
Foto: Photo News

In september 2022 maakten Jens Dendoncker en Lauren Versnick bekend dat ze uit elkaar waren. Ze waren vier jaar samen geweest.

"Na vier mooie, en bij momenten ook intense jaren, hebben we besloten om elk onze eigen weg te gaan", klonk het vorig jaar op het Instagramprofiel van Jens Dendoncker. "Liefde komt in vele gedaantes. Elkaar durven loslaten om te kunnen groeien is daar deel van. Dat doen we in vriendschap en met respect voor elkaar."

In zijn nieuwe boek, 'Ik mag er niet aan denken', heeft Jens het niet over zijn relatie met Lauren Versnick, maar wel over de liefde in het algemeen. Zo bekent hij dat hij verslaafd is aan de liefde. 

Hij is voor de duidelijkheid niet verslaafd ben aan steeds nieuwe relaties hebben, maar wel gaat hij binnen een relatie telkens op zoek naar het verslavende element. "Liefde is bij mij iets grenzeloos. Ik ga er los over, ik weet in mijn roes niet meer waar de grenzen bij mezelf en bij mijn partner zijn", biecht hij op aan Het Nieuwsblad. "En dat kan voor de ander enorm beklemmend zijn."

Inmiddels heeft hij geleerd dat dat niet zo gezond is om een duurzame relatie uit te bouwen: er is meer nodig dan enkel passie. "Om het karikaturaal te zeggen: een relatie moet je runnen als een goeie bvba", vindt hij. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Jens Dendoncker (@jensdendoncker)

Meer nieuws

Meer nieuws

.