Kelly Pfaff is het hard opgevallen bij haar twee kinderen tijdens hun reis naar Japan
PMN
Kelly Pfaff is het hard opgevallen bij haar twee kinderen tijdens hun reis naar Japan
Foto: Instagram

Vanavond start het nieuwe seizoen van ‘Expeditie Gooris’. Dit keer trekt zanger Sam Gooris met zijn gezin naar Japan. Het resultaat daarvan kan je bekijken op VTM2 om 21.50 uur.

Sam Gooris kreeg voor zijn 50ste verjaardag z’n droomreis cadeau. Een trip naar het verre Japan. Het zal voor hen ook een hele ontdekkingsreis worden.

Kelly Pfaff geeft in Het Nieuwsblad een voorbeeld. “Sam moest me uitleggen hoe die Japanse wc’s werken.”

“De eerste keer zat ik daar tien minuten. Ik dacht die sproeiers wel vanzelf gingen stoppen. Niet dus.”

De vakantie is voor het gezin quality time. Kenji (22) en Shania (23) willen nu nog met hun ouders mee op vakantie gaan, maar vermoedelijk zal dat geen jaren meer duren.

Kenji en Shania wonen nog thuis. “Maar ze hebben wel hun eigen leven”, legt Kelly uit. “Dus ik geniet van onze reizen samen. En van de interactie met de mensen daar. Dan zie je dat onze opvoeding goed gelukt is.”

Komt er dit jaar een nieuwe reis aan? “Zolang de kinderen willen, blijven we dit doen”, is Sam duidelijk. “Door constant op te treden, heb ik vroeger veel gemist.”

“Dus zelfs als we hierna naar het naaktstrand in Bredene gaan, is het goed. Hoewel, misschien doen Kelly en ik dat beter eens met ons twee”, lacht Sam.

Meer nieuws

Meer nieuws

.