Kijkers van 'Blind Getrouwd' is iets opgevallen: Brecht begaat al meteen een blunder
LHX
Kijkers van 'Blind Getrouwd' is iets opgevallen: Brecht begaat al meteen een blunder
Foto: VTM

Het startschot is gegeven: de eerste aflevering van 'Blind Getrouwd' zit erop. Daarin stapten twee koppels in het huwelijksbootje: Jolien en Brecht en Emma en Emile.

Tot nu toe lijkt het nieuwe seizoen van 'Blind Getrouwd' al een succes: bij de twee koppels zat de sfeer al helemaal goed. Ook de kijkers zijn enthousiast. 

Op de beelden van Jolien en Brecht komen heel wat positieve commentaren. "Zo'n mooi koppel. 't Was best wel emotioneel.", wordt er geschreven op sociale media. "Ik wens hun alle geluk toe!" "Qua uiterlijk alvast een perfecte match." "Nu al favoriete koppel!"

Ook uit de 'Blind Getrouwd'-familie komen er enkele reacties. "Proficiat, Brecht en Jolien!", schrijft Brecht De Geyter. "Die leuke kriebels kwamen hier opnieuw terug, mede dankzij jullie grote aanstekelijkheid." Nick Laenen reageert dan weer met enkele hartjes.

Er zijn daarnaast ook enkele kijkers die iets bijzonders hebben opgemerkt. "Wat me opviel was dat zijn broekzakken vol zaten", zeggen ze over Brecht. "Aan de makers van het programma: volgend seizoen aan de mannen zeggen dat ze hun gsm uit hun broek moeten doen, grote kledingblunder." "Zo'n mooi kostuum en dan alles zien in zijn zakken. Beetje spijtig op dat moment, vind ik."

Meer nieuws

Meer nieuws

.