Kijkers van 'Sing Again' kritisch over winnares: 'Zij waren nóg beter'
LHX
Kijkers van 'Sing Again' kritisch over winnares: 'Zij waren nóg beter'
Foto: VTM

Vrijdagavond werd op VTM de finale van 'Sing Again' uitgezonden. Het was de 17-jarige Marjolein die als winnares uit de bus kwam.

Vier weken lang lieten de VTM-kijkers zich verbazen door de strafste kandidaten uit 35 jaar talentenjachten bij VTM. De 17-jarige Marjolein uit Gent, die in 2016 op 9-jarige leeftijd iedereen met open mond achterliet in Belgium's Got Talent, werd de grote winnaar.

"Ik had dit totaal niet verwacht, omdat er zoveel straffe talenten deelnamen", zegt ze achteraf. "Maar ik ben bijzonder gelukkig. De 10.000 euro zal goed van pas komen voor mijn verdere muzikale ontwikkeling."

(Lees verder onder de video.)

Op haar prestatie komen er massaal veel reacties van kijkers. De meerderheid is erg enthousiast. "Dikke proficiat, Marjolein! Je hebt me tot tranen toe beroerd met je engelenstem", schrijven ze onder andere.

"De stem van Marjolein was betoverend mooi", klinkt het ook. "Dat noem ik pas zingen." "Prachtig, puur, naturel, zonder veel show... enkel haar ongelooflijk mooie stem!" "Verdiend gewonnen!"

Er zijn echter ook heel wat kijkers die weliswaar onder de indruk zijn van het meisje, maar toch vinden dat er nóg betere kandidaten bij zaten. "Seppe en Luka waren de grote winnaars voor mij", schrijven die. "Die Seppe, wat een stem, zeg! Dat wordt wereldklasse!"

"Heel mooi, maar toch voorkeur voor Seppe!" "Voor mij was Luka de beste! Vooral de versie van ABBA, fenomenaal gewoon." "Geen terechte winnaar, Luka of Seppe zijn de nieuwe stemmen!" Het is duidelijk: ook van Seppe en Luka gaan we in de toekomst waarschijnlijk nog horen!

    Dit bericht op Instagram bekijken           

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.