Koen Wauters duidelijk over zijn nieuwe relatie: “Gaan we niet meer doen”
PMN
Koen Wauters duidelijk over zijn nieuwe relatie: “Gaan we niet meer doen”
Foto: VTM

Koen Wauters wil niet langer verstoppertje spelen. Hij geeft toe een nieuwe vriendin te hebben. Haar identiteit wil hij wel zo lang als mogelijk geheimhouden.

Koen Wauters vindt het wel fijn dat ze nu niet alles meer stiekem moeten doen. “Wie verliefd is, wil daar vooral van genieten”, bedenkt hij zich in Het Laatste Nieuws. "En net als elk verliefd koppel willen we vooral samen leuke dingen doen. Dat kon voorlopig niet.”

Mochten ze het geheim willen houden zou dat sowieso een hele operatie worden. Koen is iemand die mensen heel snel herkennen. “Stel dat we pakweg een paar dagen naar Spanje willen, dat zou betekenen: met twee naar de luchthaven in een aparte taxi. We moeten dan allebei inchecken aan een aparte balie, aparte stoelen en eens ter plekke, met twee verschillende taxi’s naar het hotel.”

Het is niet meteen een ideaal scenario voor een verliefd koppel. “Als ik op een vliegtuig stap, hebben mensen me snel gezien. Dan draaien alle ogen, of tenminste de Vlaamse, even naar mij. Dat is niet erg, ik ben dat gewoon. Maar op zo’n moment wil je daar eigenlijk geen rekening mee houden en gewoon plezier beleven.”

“Dat is de reden waarom iedereen het nu mag weten. Wij willen gewoon gelukkig zijn. Zoals ieder ander verliefd koppel. We willen ons niet meer altijd verschuilen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.