Laura Lieckens wil iets opmerkelijks kwijt over de ex van haar kersverse man Yorben
LHX
Laura Lieckens wil iets opmerkelijks kwijt over de ex van haar kersverse man Yorben
Foto: VTM

In 'Blind Getrouwd' trouwde Laura Lieckens met Sonny, maar hun huwelijk was geen succes. Inmiddels is ze weer dolgelukkig in de liefde.

In september stapte Laura Lieckens in het huwelijksbootje met haar man Yorben. Het was een prachtig feest, waarop ook veel andere ex-'Blind Getrouwd'-deelnemers aanwezig waren. "Bedankt aan iedereen die erbij was", schreef Laura achteraf op Instagram.

In 2021 maakte ze haar relatie met Yorben bekend. Aanvankelijk kwam hij als elektricien bij haar thuis werken, maar van het één kwam het ander. Intussen zijn ze nog steeds dolgelukkig samen en hebben ze sinds augustus een zoontje, Eben.

Yorben heeft daarnaast ook een dochtertje uit een eerdere relatie, Enthe. Laura werd dus twee jaar geleden in één klap plusmama, maar dat was absoluut geen probleem voor haar. De liefde tussen haar en Enthe is groot, en ze behandelt het meisje als haar eigen dochter.

Dat dat allemaal zo vlot is gegaan, heeft volgens haar veel te maken met Céline, de mama van Enthe. In haar Instagramverhaal schrijft Laura dat ze een fantastisch team zijn. 

"Merci Céline om mij te aanvaarden!", klinkt het. "Onze trouw viel in haar week, dus natuurlijk was zij ook welkom om een dansje te placeren." Op de bijhorende foto staan de twee moeders samen met een grote glimlach. 

Laura en Céline
Instagram @lauralieckens

Meer nieuws

Meer nieuws

.