Laura Tesoro slaat hard terug: “Aan wie een probleem heeft met mij"
PMN
Laura Tesoro slaat hard terug: “Aan wie een probleem heeft met mij"

Laura Tesoro is de presentatrice van ‘Starstruck’. Het is de eerste keer dat ze solo een programma presenteert. Het programma krijgt heel goede commentaren.

Laura Tesoro haar programma ‘Starstruck’ is goed op weg om een succes te worden. Het zal haar veel deugd doen, zeker omdat dit het eerste programma is dat ze alleen presenteert.

Haar energieke en positieve persoonlijkheid zorgen ervoor dat ze als een natuurlijke presentatrice voor de camera staat. Het enthousiasme en de liefde die ze in haar werk steekt, zijn duidelijk te zien en de kijkers waarderen dit zeker.

Het is echter onmogelijk om voor iedereen goed te doen. Dat is iets wat Laura heel goed beseft. “Ik weet dat veel mensen me irritant vinden, omdat ik te energiek en te positief ben", zegt ze in Story.

“Maar acteur Tom Holland zei ooit: 'Als je een probleem met me hebt, bel me dan. Als je mijn nummer niet hebt, dan ken je me niet goed genoeg om een probleem met me te hebben'. Heel inspirerend.”

Laura had ooit de wens dat iedereen haar aardig zou vinden. Ze weet nu dat dit onmogelijk is.

“Ik heb lang gewild dat iedereen me tof vindt, maar intussen heb ik vrede mee dat sommige mensen me niet leuk vinden. Ik vind ook niet iedereen plezant."

Meer nieuws

Meer nieuws

.