Martine Jonckheere doet alle monden openvallen met onthulling over exit Hendrik Vos in 'De Verraders'
COS
Martine Jonckheere doet alle monden openvallen met onthulling over exit Hendrik Vos in 'De Verraders'
Foto: VTM

Zondag was er een nieuwe aflevering van 'De Verraders'. Even leek er na Walter De Donder en Klaasje Meijer weer een verrader ontmaskerd te worden.

Charlotte Van Brabander had zich bij Hendrik Vos verdacht gemaakt. De politicoloog legde aan de Ronde Tafel alle namen van de verraders op tafel. Charlotte kreeg enkele stemmen, maar uiteindelijk was het toch Hendrik die naar huis werd gestemd.

Zelfs Martine Jonckheere, een vertrouwenspersoon van Hendrik, stemde de professor naar huis. Een grote verrassing voor kijkend Vlaanderen. Bij HLN Showbits legt Martine haar keuze nu uit. Met haar onthulling doet ze alle monden openvallen.

Zo'n twee uur lang zitten de deelnemers aan de Ronde Tafel. "Dus ze kunnen niet alles uitzenden. Ze hebben eigenlijk hier en daar geknipt. Met andere woorden, Hendrik heeft ook een betoog gehouden waardoor ik heel erg verrast was, dat ik totaal niet zag aankomen", zegt Martine.

De Verraders
VTM

"Ineens houdt hij daar een betoog, heel emotioneel, dat hij eigenlijk liever zou gehad hebben dat iedereen op hem stemde die avond. Hij wou eruit, want hij wou eigenlijk nog een dagje quality time hebben in de B&B met zijn vriend Jelle", onthult Martine.

"Dat hebben ze niet uitgezonden", zegt Martine, die eigenlijk Charlotte er wilde uitstemmen. "Maar ik was zo verrast door die wending van Hendrik dat ik zelfs tranen in mijn ogen kreeg en dacht: dat is zoals iemand die vraagt om euthanasie. Dus je moet die mens helpen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.