Martine Jonckheere maakt zich opvallende bedenking over borstkankerdiagnose na 'De Verraders'
COS
Martine Jonckheere maakt zich opvallende bedenking over borstkankerdiagnose na 'De Verraders'
Foto: VTM

Zondag is bij VTM het tweede seizoen van 'De Verraders' van start gegaan. Staf Coppens duidde meteen de drie verraders aan.

Klaasje Meijer, Walter De Donder en Bart Appeltans spelen dit seizoen een spel van misleiding en verraad. Dat Martine Jonckheere bondgenoot is en niet als verrader werd aangeduid door Staf Coppens, is misschien maar goed. Martine gaf meteen aan het moeilijk te hebben met mensen te beliegen en te bedriegen.

Over haar deelname aan het VTM-programma heeft Martine op haar 66ste nochtans geen seconde getwijfeld. Van haar tweede borstkankerdiagnose was immers nog geen sprake. "Je moet weten dat de opnamen vorig jaar in oktober plaatsvonden, pas daarna vernam ik dat ik opnieuw borstkanker had", vertelt Martine in Dag Allemaal.

"Maar op een of andere manier heeft het mij geholpen om dat herval makkelijker te aanvaarden. Ik voel me sterker dan de eerste keer. Panikeren, waarom zou ik? Dus zei ik: 'Oké, wat ik de volgende stap, hoe gaan we het aanpakken?' Dat heeft te maken met maturiteit, zeker?", bedenkt Martine zich.

"Onlangs werd ik 's nachts wakker en dacht: 'Twee ontslagen, twee keer kanker én 'De Verraders' overleefd... Dan kan je tegen een stootje", lacht Martine, die bij de fysieke proeven niet moest onderdoen voor haar jongere medekandidaten. "Ze schrokken daar zelf van", vertelt ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.