‘Medewerkers zijn bang van Natalia: Ze willen zelfs niet meer met haar samenwerken’
PMN
‘Medewerkers zijn bang van Natalia: Ze willen zelfs niet meer met haar samenwerken’
Foto: VTM

De VTM-reeks ‘Back To Reality’ zorgt zowel voor als achter de schermen voor ophef. Vooral Natalia zou het achter de schermen té bont maken.

De medewerkers van het VTM-programma ‘Back To Reality' zijn niet te spreken over het gedrag van Natalia. De zangeres zou zich misdragen. “Ontoelaatbaar divagedrag”, klinkt het bij de medewerkers. “Ze is extreem perfectionistisch.”

Natalia zou tijdens de opnames in september 2023 geschreeuwd hebben naar medewerkers. “Amateurs”, zou ze geroepen hebben. Het Laatste Nieuws schrijft dat enkele medewerkers al huilend de set hebben verlaten.

Het gaat zelfs zo ver dat sommigen bang worden en weigeren om nog met Natalia samen te werken. Uiteindelijk ontvangen het productiehuis DOK1 en ook VTM verschillende meldingen van medewerkers.

Natalia reageert op de beschuldigingen. “Ik heb heel veel respect voor de mensen die dat dagelijks doen. Ook voor mij was het géén evidente oefening: dertig dagen samen in een huis met een beperkt budget, 4 kleine kindjes en diverse cameraploegen…”

“Ik heb het hart op de tong, ook als het tegen zit. Daardoor zijn er achter de schermen soms woorden gevallen. In ‘the heat of the moment’ heb ik wel eens sterk gereageerd en geroepen over bepaalde zaken.” 

“Daarover ben ik achteraf in gesprek gegaan met het productiehuis en met de zender. We hebben er allemaal uit geleerd en ik heb ook mijn verontschuldigingen aangeboden. Dat voelde alleen maar juist om te doen. Samen met alle betrokken partijen zijn de plooien gladgestreken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.