Michiel uit 'Boer zkt Vrouw' laat er geen gras over groeien: Hij heeft duidelijke boodschap voor Rune
LHX
Michiel uit 'Boer zkt Vrouw' laat er geen gras over groeien: Hij heeft duidelijke boodschap voor Rune
Foto: VTM

Mooi nieuws over boer Michiel en Rune in de laatste aflevering van 'Boer zkt Vrouw': de twee zijn nog steeds dolverliefd. Wat zijn hun plannen voor de toekomst?

Voor Michiel was het een hele aanpassing om, na jarenlang single te zijn geweest, opnieuw een relatie te hebben. Tussen hem en Rune gaat het echter erg goed.

Rune helpt af en toe eens mee op de boerderij, maar zij en Michiel houden werk en privé liever een beetje gescheiden, vertellen ze aan Het Nieuwsblad. "Ik heb meegedaan aan 'Boer zkt Vrouw' om er een vrouw aan over te houden, niet om een extra werknemer in dienst te nemen", lacht Michiel.

Op privévlak hebben ze dan weer wél grote plannen samen. Michiel laat er absoluut geen gras over groeien. "Het is sowieso de bedoeling dat ze bij mij intrekt. Daarna trouwen en kindjes, hé", klinkt het bij hem.

Voor de 23-jarige Rune hoeft het allemaal niet zo snel te gaan. "Eerst elkaar goed leren kennen", reageert zij. "Als we de stap zetten om samen te wonen, zullen we eerst zien hoe dat gaat. En dan zien we wel wat de volgende stap is."

"Maar we moeten nu ook geen tien jaar meer wachten", vindt Michiel. Ik word ook een dagje ouder, hé", lacht hij.

Meer nieuws

Meer nieuws

.