Moeder heel boos over wat er gebeurde met haar dochter tijdens ‘Tien Om Te Zien’: “Ze kreeg boks in haar maag"
PMN
Moeder heel boos over wat er gebeurde met haar dochter tijdens ‘Tien Om Te Zien’: “Ze kreeg boks in haar maag"
Foto: VTM

Momenteel zijn de opnames van ‘Tien Om Te Zien’ aan de gang. Nog tot en met vrijdag zijn er deze week opnames. Daarna worden de opnames maandag hervat.

Het is een drukke periode voor de hele crew van ‘Tien Om Te Zien’. Elke werkdag moeten ze paraat zijn. Het programma blijft nog steeds heel populair. Dat bewijst de vele mensen die elke dag komen kijken. Vanaf zondag kunnen we ook het resultaat bekijken op televisie.

Voor sommige fans is het echt een race tegen de tijd. Ze willen absoluut op de eerste rij staan. Zo zien ze alle artiesten het beste. Al verloopt dat blijkbaar niet geheel incidentloos. Dat laat een vrouw op Facebook weten.

“Mijn dochter ging met haar vriendinnen voor de derde dag op rij naar de opnames van ‘Tien Om Te Zien’ kijken”, legt ze uit. “Ze stonden al ruim op voorhand aan te schuiven om vooraan te kunnen staan tijdens de repetities. Nadat de security hen binnen lieten, gingen ze dan ook een goed plaatsje uitkiezen.”

"Mijn dochter kreeg een boks in haar maag door twee volwassenen en wil nu niet meer gaan zien"

Al was dat buiten twee volwassenen gerekend. “Ze duwden iedereen weg en gaven mijn dochter een boks in haar maag. Het waren twee egoïsten. Ze wilden heel snel vooraan staan.”

“Mijn dochter was heel teleurgesteld en weende. Ze kon nu niets meer zien. Ik begrijp niet dat volwassenen zo kunnen zijn en kinderen bijna omver lopen. Laat iedereen gewoon plezier beleven en als je helemaal vooraan wil staan, kom dan gewoon op tijd.”

“Ik dacht dat ‘Tien Om Te Zien’ ambiance was. Dat ‘Tien Om Te Zien’ plezier maken was en gezellig samenzijn. Blijkbaar is dit toch anders.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.