Blind Getrouwd Moeten Jolien en Brecht zich zorgen beginnen maken in ‘Blind Getrouwd’?
PMN
Moeten Jolien en Brecht zich zorgen beginnen maken in ‘Blind Getrouwd’?
Foto: VTM

Maandag is er de negende aflevering van dit seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Het gaat momenteel goed tussen Jolien en Brecht, maar moeten ze zich toch nog zorgen maken?

'Blind Getrouwd' houdt heel Vlaanderen weer in de ban. Met het negende seizoen vol liefdesperikelen in volle gang is het onvermijdelijk om te speculeren over de toekomst van de koppels.

Een opvallende stem die haar zegje doet over dit seizoen is Nuria, een voormalige deelneemster van het programma. Nuria nam acht jaar geleden deel en heeft sindsdien een succesvol huwelijk met Stijn.

In een recent interview met het magazine Story deelt Nuria haar gedachten over de huidige deelnemers en hoe zij hun toekomst ziet.
(Lees verder onder de foto)

Hoewel Nuria optimistisch is over sommige koppels, blijkt ze minder vertrouwen te hebben in anderen. "Ik denk dat, ondanks de dipjes, Fleur en Alexander en Isabelle en Mathieu een koppel zullen blijven, Al blijft het moeilijk te voorspellen", zegt ze.

Nuria lijkt het idee te hebben dat deze koppels, ondanks de obstakels die ze tegenkomen, in staat zullen zijn om voorbij hun problemen te groeien en een sterke relatie op te bouwen.

De twijfels van Nuria liggen voornamelijk bij Jolien en Brecht, en Emma en Emilie. Ze geeft deze koppels slechts vijftig procent kans op slagen.

Echter, behoudt ze een zekere terughoudendheid in haar voorspellingen, aangezien ze zelf toegeeft dat ze er vaak naast zit.

Het is geen geheim dat de weg naar het vinden van ware liefde niet altijd gemakkelijk is. Maar Nuria's ervaringen tonen aan dat een duurzaam huwelijk binnen dit unieke concept zeker mogelijk is.

Fans van 'Blind Getrouwd' zullen moeten afwachten hoe de situaties zich verder ontwikkelen. Zal de liefde overwinnen of zullen sommige koppels uiteindelijk toegeven aan de uitdagingen die hun pad kruisen?

De komende afleveringen zullen meer duidelijkheid brengen over de toekomst van de koppels.

Blind Getrouwd

Meer nieuws

Meer nieuws

Showbizznieuws in je mail

Ontvang de Showbizz24 nieuwsupdate elke dag in je mailbox.

.