Mooi nieuws: Robbe en Branko uit 'Boer zkt Vrouw' zijn met groot project bezig
LHX
Mooi nieuws: Robbe en Branko uit 'Boer zkt Vrouw' zijn met groot project bezig
Foto: VTM

Robbe en Branko zijn één van de twee koppels die na de opnames van 'Boer zkt Vrouw' nog samen zijn. In maart verhuisde Branko naar Robbes boerderij in Zweden.

Sinds hij Robbe leerde kennen in 'Boer zkt Vrouw' is Branko's leven drastisch veranderd. Hij woont nu in Zweden, waar hij meehelpt op Robbe's boerderij.

Op termijn is het de bedoeling dat hij in het bedrijf van Robbe stapt, maar momenteel is hij nog druk bezig met de verbouwing van Robbe's huis, vertelt hij aan Dag Allemaal. Het is ongetwijfeld al meteen een serieuze relatietest: het huis is gestript tot op de ruwbouw en wordt volledig weer opgebouwd. Tot het klaar is, verblijft het koppel in een ruimte achter de garage.

Waarom ze al meteen in zoon groot project gevlogen zijn? Branko houdt niet van het idee om bij iemand in te trekken, omdat hij er zich niet thuis zou voelen. In plaats daarvan willen ze samen een nieuwe thuis creëren.

Dat Branko een gediplomeerd schrijnwerker is, is uiteraard mooi meegenomen. "Over een goeie maand zou het klaar moeten zijn. Dat hopen we tenminste", glimlacht hij.

Meer nieuws

Meer nieuws

.