Na 3 jaar in Zweden: Staf Coppens trekt opvallende conclusie over zijn huwelijk/relatie met Monique
LHX
Na 3 jaar in Zweden: Staf Coppens trekt opvallende conclusie over zijn huwelijk/relatie met Monique
Foto: Instagram@staf_coppens

Al drie jaar woont Staf Coppens met zijn vrouw Monique en hun kinderen Beau en Nora in Zweden. Het was in het begin een hele aanpassing, maar inmiddels voelen ze zich er helemaal thuis.

Omdat de Zweden zo introvert zijn en zo weinig uitgaan, zijn Staf Coppens en zijn gezin meer dan ooit op elkaar aangewezen. Dat werkt gelukkig wonderwel.

Een verhuis naar een ander land is nochtans een heuse relatietest: je wordt met jezelf en met elkaar geconfronteerd, je bent moe en je kleine kantjes komen bovendrijven. "Dat komt in Zweden vaker voor dan in België, omdat je alles opnieuw moet uitzoeken", geeft Staf toe in Story. "Maar we zijn heel dankbaar dat we overeind blijven als koppel."

Hij en Monique zijn al tien jaar getrouwd, maar toch is hun liefde nog groot. Volgens Staf heeft dat veel te maken met het feit dat ze er niet voor terugdeinzen om ruzie te maken. 

"We hebben allemaal onze kleine kantjes en je mag die laten zien, ook als voorbeeld naar onze kinderen toe. Monique en ik zijn heel communicatief. Als er iets op onze lever ligt, kan het er heftig aan toegaan."

Na drie jaar in Zweden weet hij het dan ook wel zeker: Monique is de vrouw van zijn leven. Naast kinderen en trouwen ziet hij een verhuis naar het buitenland als nog een extra verbintenis die je aangaat. "Als je samen in dit verhaal stapt, is het niet om uit elkaar te gaan. Dat gaat ook niet gebeuren", klinkt het resoluut.

Meer nieuws

Meer nieuws

.