Na alle commentaren over nieuwe look van Koen Wauters: Kapper die het deed maakt zich bedenking
PMN
Na alle commentaren over nieuwe look van Koen Wauters: Kapper die het deed maakt zich bedenking
Foto: VTM

Maandag stond Clouseau op het podium van ‘Tien Om Te Zien’. De band bracht daar hun nieuw nummer ‘Vuurwerk’. Het was zanger Koen Wauters die met alle aandacht ging lopen.

Maandag stond Clouseau op het podium van 'Tien Om Te Zien'. De band presenteerde hun nieuwe nummer 'Vuurwerk'. Zanger Koen Wauters trok alle aandacht naar zich toe met zijn nieuwe look.

Koen Wauters kwam het podium op met een geheel andere uitstraling. Er is al heel wat gezegd over zijn nieuwe kapsel, en de reacties van de fans zijn gemengd.

"Het vorige kapsel was beter", zeiden sommige fans. "Dit is niet de Koen die we kennen. Het is echt wel een totaal andere look." Aan de andere kant waren er ook positieve geluiden. "Het is goed dat hij iets anders probeert", lieten andere fans weten.

De nieuwe look van Koen is het resultaat van de handen van bv-kapper Jochen Van Houdt, die ook de kapper is tijdens 'Tien Om Te Zien'. De vele commentaren over Koens kapsel zijn hem uiteraard niet ontgaan.

Jochen reageerde op Instagram: "Het was mijn teamlid Sandra die het kapsel van Koen onder handen heeft genomen. Ze heeft zijn haar iets anders geknipt en het daarna in een andere stijl gebracht."

Meer nieuws

Meer nieuws

.