Na Zita Wauters straks ook mediacarrière voor Nono Wauters? Dit heeft zoon van Koen Wauters er zelf over te zeggen
COS
Na Zita Wauters straks ook mediacarrière voor Nono Wauters? Dit heeft zoon van Koen Wauters er zelf over te zeggen
Foto: VTM

Koen Wauters slaat woensdagavond op de vlucht. Dat doet hij in goed gezelschap, samen met zijn 17-jarige zoon Nono Wauters.

De showbizz is niet geheel onbekend voor Nono Wauters. Hij verscheen al in enkele programma's en producties. Hij deed net als zus Zita mee in de Ketnet-musicals en was samen met zijn gezin te zien in 'Groeten Uit' op VTM.

Nu waagt Nono zich met papa Koen Wauters aan 'Het Jachtseizoen' en slaan ze samen op de vlucht voor jagers Laura Tesoro, Nora Gharib en Julie Van den Steen. Het wordt zijn eerste spelprogramma.

Ik ga mij eerst focussen op mijn studies en dan zie ik wel wat er op mijn pad komt.

Waarom hij toezei op 'Het Jachtseizoen'? "Omdat dit iets is waar ik echt al jaren naar kijk, omdat dat een megaleuke ervaring is en ook met papa: dat is een veilige omgeving, dat is leuk om te doen. Dus vandaar eens iets in de media", legt hij uit bij HLN Showbits.

Het betekent niet meteen dat hij in de voetsporen van papa Koen zal treden en een mediacarrière ambieert. "Ik heb echt nog geen idee. Ik ga mij eerst focussen op mijn studies en dan zie ik wel wat er op mijn pad komt", vertelt Nono.

Nono zou na het secundair onderwijs graag met de opleiding Handelswetenschappen starten. De media is dus geen prioriteit. "Ik was blij dat dit op mijn pad kwam, maar ik ben daar niet mee bezig", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Zita na Zomerhit

Zus Zita Wauters heeft de middelbare school net achter de rug en lijkt zich nu volledig te willen toeleggen op een mediacarrière. Na 'Zomerhit' kreeg Zita verschillende aanvragen. Bij de MNM-podcast '22 Minuten Stomme Vragen' verklapte Zita dat er een nieuw project zit aan te komen.

"Het is nog niet helemaal rond, maar ik denk wel dat ik het ga kunnen doen en ik wil het heel graag doen", verklapte Zita alvast. "Het is een heel mooi programma. Het is al eens geweest. Het is wel iets met een mooie boodschap. En het is voor VRT 1."

Meer nieuws

Meer nieuws

.