‘Niels Destadsbader krijgt totaal onverwacht fikse domper te verwerken’
PMN
‘Niels Destadsbader krijgt totaal onverwacht fikse domper te verwerken’
Foto: VRT

Niels Destadsbader heeft een drukke zomer achter de rug. Met ‘Liefs Voor Later’, een duet met Kenny B., had hij ook weer een zomerhit beet.

Niels zien we binnenkort weer terug op de VRT. Hij was deze zomer ook weer de presentator van ‘Zomerhit’.

Maar de zanger krijgt nu wel een onverwachte domper. Zo is hij niet geselecteerd voor het tiende seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’, dat een jubileumeditie wordt. Dat is toch wel heel straf.

Bij VTM wil men niet kwijt wat de criteria waren om iemand te selecteren. Johannes Genard van School is Cool is er bijvoorbeeld wel bij.
(Lees verder onder de foto)

“We hebben voor deze editie één artiest uit elk voorgaand seizoen uitgenodigd. Het is opnieuw een hele diverse groep geworden met topartiesten uit elk genre, gaande van pop en hiphop tot rock en meezingers voor jong en oud”, reageert Tine Danschutter van VTM in Het Laatste Nieuws.

“Door deze eigenzinnige mix belooft het een tiende seizoen te worden met verrassende keuzes waarbij elke muziekliefhebber aan zijn trekken komt.”

Nog grote afwezigen
Naast Niels Destadsbader zijn er nog andere belangrijke afwezigen. Zo zijn ook Camille, Natalia en Christoff er niet bij.

Wie zijn er dan wel bij? K3, Stan Van Samang, Laura Tesoro, Suzan en Freek, Clouseau, Jasper Steverlinck, Tourist LeMC, Regi en Johannes Genard vertrekken volgende maand samen op reis om elkaars nummers te coveren.

Meer nieuws

Meer nieuws

.