"Nog één keer slapen": Wat is er aan de hand bij 'The Masked Singer'?
LHX
"Nog één keer slapen": Wat is er aan de hand bij 'The Masked Singer'?
Foto: VTM

Al enkele jaren is 'The Masked Singer' een van de populairste programma's op de Vlaamse televisie. Heel wat mensen zitten dan ook met spanning te wachten op het volgende seizoen.

In maart maakte VTM bekend dat we voor het volgende seizoen van 'The Masked Singer' nog moeten wachten tot dit najaar. Dan maken we opnieuw kennis met een nieuwe reeks pakken.

De exacte datum van de eerste uitzending wil de zender nog niet prijsgeven, maar wel die van een andere hoogdag: 'The Masked Singer in Concert'. Op zaterdag 16 november vormt het Sportpaleis opnieuw de arena voor dé familieshow van het jaar. Oude én nieuwe pakken zullen er het beste van zichzelf geven.

November is nog ver weg, maar toch lijkt het erop dat VTM ons al wil doen watertanden. Op sociale media zijn er de laatste dagen enkele korte filmpjes verschenen waarin presentator Jens Dendoncker te zien is. "Een tipje van de sluier? Kan ik niet maken", horen we hem zeggen.

(Lees verder onder de post.)

Veel valt er uit die filmpjes niet op te maken, maar een nieuw filmpje, dat vandaag wordt gepubliceerd, ziet er iets veelbelovender uit. "Kom morgen maar een keer terug", zegt Jens. "Nog één keer slapen", staat erbij geschreven.

Het staat dus vast dat er morgen iets op komst is. Komen we te weten wanneer het nieuwe seizoen van start gaat? Maken we kennis met één of meerdere pakken? Of geeft de presentator alvast een hint prijs? Wordt vervolgd!

Meer nieuws

Meer nieuws

.