Nog een kindje voor Staf Coppens? Hij doet opmerkelijke uitspraak
LHX
Nog een kindje voor Staf Coppens? Hij doet opmerkelijke uitspraak
Foto: VTM

Vanaf dinsdag 19 september kan je op VTM naar een nieuw seizoen van 'Camping Coppens' kijken. Daarin is te zien hoe Staf Coppens zijn camping weer opent, na een lange winterslaap.

Na drie jaar in Zweden is het gezin van Staf Coppens erg hecht geworden, vertelt hij aan Story. De Zweden zijn immers een stuk introverter dan de Belgen, en bovendien blijven ze liever thuis dan op café te gaan. Staf, Monique en hun kinderen Beau en Nora zijn daarom erg op elkaar aangewezen.

Hoewel de verhuis in het begin niet makkelijk was voor Beau en Nora, voelen ze zich inmiddels helemaal thuis in Zweden. "Ze hebben veel vrienden, spreken vloeiend de taal, genieten van de natuur, en het schoolsysteem is een stuk chiller in Zweden", aldus Staf.

Toch is er een gemis: hun familie in België. Vooral met het feit dat zijn moeder zo ver weg is, heeft Staf het moeilijk. Ze sukkelt namelijk erg met haar gezondheid.

Ook zijn er uiteraard zijn broers, Maarten en Mathias. Die laatste verwelkomde eind vorig jaar zijn kersverse zoontje Gust. Dat deed Staf meteen nadenken over zijn kinderwens.

"Toen ik Gustje voor het eerst vasthad, twijfelde ik even", geeft hij toe. "Maar na tien minuten dacht ik: we gaan dat niet doen. Ook al zegt Mathias dat het hem zoveel energie geeft, ik ben blij dat ik Gustje nadien gewoon weer kon afgeven."

Meer nieuws

Meer nieuws

.