Blind Getrouwd Nu al zeker in ‘Blind Getrouwd’? ‘Zij blijven een koppel’
PMN
Nu al zeker in ‘Blind Getrouwd’? ‘Zij blijven een koppel’
Foto: VTM

Maandag was er de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’. De koppels vierden hun huwelijksfeest.

Het huwelijksfeest verliep bij het ene koppel al wat beter dan bij het andere. De opmerkelijkste openingsdans was er bij Emile en Emma.

Het werd een tegelplakker van formaat. Emile wilde absoluut niet op de tenen van Emma trappen en was zich daar de hele tijd op aan het concentreren.

“Het was misschien niet de vlotste dans of de minst onwennige… maar we deden het samen”, haalde Emile opgelucht adem.

Volgende week wacht de koppels een nieuwe uitdaging. Dan is er de huwelijksreis naar Rhodos. Zo leren de koppels elkaar weer wat beter kennen.
(Lees verder onder de foto)

Het Laatste Nieuws schrijft dat er één koppel is dat allicht wel samen zal blijven na het programma. Dat zijn Alexander en Fleur.

‘Als tetrisblokjes lijken Alexander en Fleur in elkaar te passen. De opluchting, de blijdschap met hun nieuwe partner lijkt allesbehalve gespeeld’, lezen we.
(Lees verder onder de foto)

‘Dat enthousiasme voelen ze zelf ook zo aan en nu al hoeden ze zich voor het gevaar van overenthousiasme. “We willen geen stappen overslaan”, klinkt het rationeel bij Alexander, al is het voor hem moeilijk zijn pretoogjes te bedwingen.’

Dat klinkt allemaal heel veelbelovend. Volgens de krant is de kans dat zij na het programma getrouwd blijven maar liefst 80%.

Meer nieuws

Meer nieuws

.