Ondanks alle kritiek: Kristel Hubeny heeft groot nieuws over 'Regi gaat trouwen'
LHX
Ondanks alle kritiek: Kristel Hubeny heeft groot nieuws over 'Regi gaat trouwen'
Foto: Play4

In 'Regi gaat trouwen' zien we hoe Regi en zijn verloofde Kristel Hubeny de voorbereidingen treffen voor hun huwelijk. Volgende week dinsdag is de grote dag.

Op 27 februari geven Regi en Kristel elkaar het jawoord onder een stralende Zuid-Afrikaanse zon. Het feest wordt live uitgezonden op VTM 2. 

Al wekenlang komt er heel wat commentaar op 'Regi gaat trouwen'. Veel mensen vinden een programma over twee rijke, melige tortelduifjes niet bepaald interessant. Bovendien vinden ze het ongepast dat Regi zo te koop loopt met zijn nieuwe liefde na zijn scheiding van Elke Vanelderen.

Toch lijkt het erop dat het programma voldoende kijkers heeft. In Het Nieuwsblad onthult Elke immers dat er al over een vervolg wordt gesproken.

Dat zou dan uiteraard niet meer over hun trouwpartij gaan, maar wel over de daaropvolgende verbouwingen. Binnenkort gaan de twee immers het huis van Kristel verbouwen.

"Regi woont sowieso het grootste deel van de tijd bij mij in Genk, al zal hij zijn huis in Heusden-Zolder zeker houden", klinkt het. "Maar eerlijk, hoe grappig zou het zijn om een verbouwende Regi de klungel te zien uithangen?"

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

Meer nieuws

Meer nieuws

.