Opvallend: Kijkers van 'Special Forces' zeggen allemaal hetzelfde over de resterende kandidaten
LHX
Opvallend: Kijkers van 'Special Forces' zeggen allemaal hetzelfde over de resterende kandidaten
Foto: VTM

Op maandag 10 juni wordt op VTM de laatste aflevering van 'Special Forces' uitgezonden. Er blijven nog slechts vier kandidaten over.

In de laatste aflevering van 'Special Forces' worden rekruten Saïd Boumazoughe, Jan Bakelants, Loïc Van Impe en Olivier Deschacht geconfronteerd met de zwaarste fase van hun opleiding: de Resistance to Interrogatien. De instructeurs ondervragen hen urenlang, met maar één doel: hen zo snel mogelijk doen kraken.

Tot slot moeten ze zich voor de laatste keer bewijzen in de eindmissie, waarin ze de opdracht krijgen om een explosief op een stuwdam te plaatsen en het tot ontploffing te brengen. De grote vraag is uiteraard wie van de vier het einde haalt.

Als de kijkers zouden mogen beslissen, was het al duidelijk. Zij lijken het er allemaal over eens te zijn dat Loïc degene is die de perfecte mindset heeft voor de Special Forces.

Op sociale media komen er massaal veel bewonderende reacties op zijn prestatie. "Ik vind hem fantastisch, zeker voor zijn jonge leeftijd. Zeer behulpzaam, fysiek goed, stevig in zijn hoofd...", klinkt het onder andere.

"Wat een doorzetting, nooit verwacht van Loïc", wordt er ook geschrijven. "Hij heeft enorm veel discipline en een goeie fysiek." "Hij slaagt erin om de anderen te motiveren en te kalmeren en blijft positief."

Veel kijkers benadrukken wel dat ook de andere drie veel respect verdienen. "Chapeau voor alle vier", vinden ze. "Allemaal goed gedaan, natuurlijk." "Het zijn alle vier toppers."

Meer nieuws

Meer nieuws

.